Siirry sisältöön

Tulossa: Työkykyä ja työhyvinvointia sosiaali- ja terveysalalle -webinaari 12.5.2021

Ihmiset nousevat yhdessä portaita ylöspäin toisiaan auttaen.

Tervetuloa Työkykyä ja työhyvinvointia sosiaali- ja terveysalalle -webinaariin. Webinaarissa käsitellään työstä palautumisen merkitystä, keinoja työn kuormitustekijöiden hallintaan sekä työhyvinvointijohtamista sosiaali- ja terveysalalla.

Ajankohta 12.5.2021
Aika 9:00 – 12:00
Ilmoittautumisaika 11.5.2021 16:00 mennessä

 

Webinaarin järjestävät yhteistyössä Työkykyä sote-yrittäjän arkeen – keinoja työn kuormitustekijöiden hallintaan -hanke ja Laatuhoiva – Osaamisen ja työhyvinvoinnin edistämisellä parempaan tulokseen hoivapalveluissa -hanke.

Webinaari on maksuton.

Webinaarin ohjelman sekä ilmoittautumisohjeet ja -linkin löydät Työterveyslaitoksen sivuilta.