Siirry sisältöön

POP-sote: Tulevaisuuden osaamisen tarpeet ikääntyvien palveluissa webinaari 15.6.2021

Webinaarikutsu

Aihe: Tulevaisuuden osaamisen tarpeet ikääntyvien palveluissa webinaari
Aika: tiistai 15. kesäkuuta 2021, 9.00 – 11.30
Paikka: Microsoft Teams -kokous

Tule mukaan kuulemaan ikääntyvien palveluiden tulevaisuuden tarpeista POPsoten Ikääntyneiden palveluiden kehittämisohjelman järjestämään ”Tulevaisuuden osaamisen tarpeet ikääntyvien palveluissa” -webinaariin 15.6. klo 9.00-11.30.

Webinaari on kohdennettu sekä julkisen että yksityisen puolen ikäihmisten palveluiden johtajille ja esimiehille, henkilöstöjärjestöjen, TE- toimen ja oppilaitosten edustajille sekä valvoville viranomaisille , jotka pohtivat ikäihmisten palveluiden henkilöstön rakennetta ja riittävyyttä tulevaisuudessa.

Mikäli kiinnostuit, ole yhteydessä osoitteeseen maija.l.hanhela@ouka.fi

Tervetuloa mukaan! 

POPsoten verkkosivut

POPsote Facebookissa