Siirry sisältöön

Tulevaisuuden hyvinvoinnin kehittäjät -seminaari 25.5.2022

Tule mukaan Tulevaisuuden hyvinvoinnin kehittäjät-tapahtumaan kuulemaan, inspiroitumaan ja verkostoitumaan yrittäjien, työntekijöiden ja muiden verkostojen kanssa!

Tämän kevään valtavan pieni suuri tapahtuma tarjoaa innostavan välähdyksen tulevaisuuteen. Nyt kannattaa innostua, koska tulevaisuus on avoin ja se tehdään yhdessä.

Jos sinua kiinnostaa yritysten kehittäminen, työvoiman rekrytointi, vetovoimainen yrityskuva, sosiaali- ja terveydenhuollon uudenlaiset palvelutuotteet, kumppanuudet tai verkostoituminen, tervetuloa mukaan!

Ohjelmassa on asiantuntijapuheenvuoroja, innovatiivisia työpajoja, paneelikeskusteluja ja paljon muuta. Ohjelmaa järjestetään kahdessa pääsalissa klo 12–16 välillä ja klo 16 eteenpäin on tapahtuman jatkojen aika yhdessä Katja Presnalin ja Piia Korisevan esityksen Hyvinvoiva yrittäjä – menestyvä yritys parissa.

Tapahtumaan ovat tervetulleita kaikki aiheesta kiinnostuneet, olitpa sitten yrittäjä, työntekijä, opiskelija tai vapaaehtoistoimija.

Tapahtuman järjestävät hankkeet Koodeja Naisyrittäjyyteen, Laatua hoivatyöhön (Digikoulu), JOKSA – Jatkuvan oppimisen kehittäminen sosiaalialalla, Palvelumuotoilulla uutta kasvua soteyrittäjille yhdessä Kajaanin ammattikorkeakoulun kanssa.

 

Kurkista lisätiedot ja ohjelma:

https://kamk.tapahtumakalenterit.fi
Tulevaisuuden hyvinvoinnin kehittäjät seminaari ohjelma

Ilmoittaudu mukaan: https://link.webropol.com/ep/THK

Lämpimästi tervetuloa mukaan tapahtumaan!